Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730674156

Amistoso (Int.) 730674156 Información oficial sobre el partido 730674156 en Hattrick

20.03.2024 17:55:00

FC Jastrzębie F-16 Krzesiny Alineación oficial del equipo 'FC Jastrzębie F-16 Krzesiny' en el partido 2 - 1 les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Jastrzębie F-16 Krzesiny Alineación oficial del equipo 'FC Jastrzębie F-16 Krzesiny' en el partido 2 - 0 les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jastrzębie F-16 Krzesiny

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gustaw Tumiński al minut 4, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al FC F-16 i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FC F-16 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jan Romaniszyn va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 52 podia haver acabat en gol, però Anatole Baret va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paweł Szymanek va ridiculitzar a en Reginald Goubin amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirosław Dylong de FC F-16 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

les solognots

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jean-Dominique Miranda de solognots es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El solognots va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Reginald Goubin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de solognots va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Édwin Fourès, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.