Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730673978

Amistoso (Int.) 730673978 Información oficial sobre el partido 730673978 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido 2 - 0 PatheticAthletic Alineación oficial del equipo 'PatheticAthletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido 2 - 0 PatheticAthletic Alineación oficial del equipo 'PatheticAthletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandorium

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Víctor Del Arroyo Bueno de Pandorium va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jesse Laloux que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Pandorium va aconseguir el 2 - 0 quan Jaume Josep Quelart va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pandorium va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Máximo Cea, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Roberto Rojas Marcos de Pandorium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PatheticAthletic

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Melker Palm va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.