Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730673964

Amistoso 730673964 Información oficial sobre el partido 730673964 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Izanitos Alineación oficial del equipo 'Izanitos' en el partido 3 - 2 F.c sabadell Alineación oficial del equipo 'F.c sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Izanitos Alineación oficial del equipo 'Izanitos' en el partido 2 - 1 F.c sabadell Alineación oficial del equipo 'F.c sabadell' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,1 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izanitos

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 del partit, el jugador Olaf Erik Wittmis de Izanitos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Izanitos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Mijat Baković en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Olaf Erik Wittmis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Izanitos es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Izanitos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Giuseppe Cloet va marxar de Rubén García de Quesada en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Izanitos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Nicola Stifano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Stifano de Izanitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.c sabadell

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): sabadell agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miguel Peláez amb mestria.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Darío Clivillers va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de sabadell, Rafael Gros, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Gros que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.