Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730673495

Amistoso (Int., RC) 730673495 Información oficial sobre el partido 730673495 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Xiloca F.C. Alineación oficial del equipo 'Xiloca F.C.' en el partido 7 - 4 GroFC Alineación oficial del equipo 'GroFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Xiloca F.C. Alineación oficial del equipo 'Xiloca F.C.' en el partido 1 - 4 GroFC Alineación oficial del equipo 'GroFC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xiloca F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, Francisco Suárez va pentinar un córner cap al segon pal que Jorge Miura va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Xiloca contenien la respiració mentre en Fernando Segovia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jaime Badajoz va acabar en una passada genial cap al jugador de Xiloca Fernando Segovia, que va marcar el 3 - 2.
  • 110 Minuto 90 (Gol de falta): L'empat per part de Xiloca va arribar al minut 90 quan Samuele Verardi va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 4 - 4, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 95 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jorge Miura va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 95, i va passar la pilota a José Campezo, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Francisco Suárez de Xiloca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Abdelmouqit El-Alami de Xiloca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aristide Chapon en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ignacio Matas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Xiloca.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Xiloca Jaime Badajoz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aristide Chapon es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 4.

GroFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GroFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dalibor Kurinčič.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Sadok M'henni va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 en Sadok M'henni va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, GroFC es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Jean-Philippe Coquel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ansoumane Awadi sol davant la porteria al minut 31, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GroFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ansoumane Awadi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Dalibor Kurinčič de GroFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GroFC Gabriel Wall va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Lionel Kley de GroFC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Yvain Mouillet de GroFC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.