Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730673491

Amistoso (Int., RC) 730673491 Información oficial sobre el partido 730673491 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Ribagorda Alineación oficial del equipo 'Ribagorda' en el partido 4 - 0 Złoty Warszawa Alineación oficial del equipo 'Złoty Warszawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ribagorda Alineación oficial del equipo 'Ribagorda' en el partido 3 - 0 Złoty Warszawa Alineación oficial del equipo 'Złoty Warszawa' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ribagorda

Goles Goles

  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Ribagorda s'avançava al marcador al minut 49, després d'un rebot que va caçar en José Herrera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Ribagorda va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alfred Barrenechea, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Falko Deibl va pentinar un córner cap al segon pal que Miguel González Pondal va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Ribagorda va augmentar la diferència quan Niceto Rico no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Herrera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Złoty Warszawa

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Rafał Klimek va rebre molts aplaudiments. Al minut 22 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paweł Klimek.