Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730672164

Amistoso (Int., RC) 730672164 Información oficial sobre el partido 730672164 en Hattrick

19.03.2024 18:25:00

Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido 1 - 4 Shelley F. C. Alineación oficial del equipo 'Shelley F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido 3 - 3 Shelley F. C. Alineación oficial del equipo 'Shelley F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 35,0 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kölner FV

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Kölner van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en August Langenfeld.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Adolfo Ibros va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Glenn Elbæk de Kölner va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Glenn Elbæk va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Kölner va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Shelley F. C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Cătălin Ene, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Shelley agafava avantatge al minut 56 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mauro Camaggi amb mestria.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Arturo Mariano va augmentar l'avantatge de Shelley a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fabrizio Pascolo, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Romano Tambini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Shelley va estar a punt d'empatar al 8 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Arturo Mariano que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Franco Levati va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cătălin Ene al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cătălin Ene va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.