Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730671922

Amistoso (Int., RC) 730671922 Información oficial sobre el partido 730671922 en Hattrick

19.03.2024 18:25:00

Lokomotive Oedt Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Oedt' en el partido 3 - 1 Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lokomotive Oedt Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Oedt' en el partido 2 - 1 Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotive Oedt

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Swen Dunda va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lokomotive empatava el partit, 1 a 1, al minut 80.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Lokomotive va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 87 Hansrolf Sander va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lokomotive va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jan Lecroque progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Swen Dunda es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Demetrius Linzen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Abdelghafour Viseux va estar a punt d'empatar per a Lokomotive quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Manolo Tamariz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Swen Dunda va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jan Lecroque rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Lecroque de Lokomotive va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Demetrius Linzen.

Hércules Villena

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Adi Isuri que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.