Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670822

Amistoso (RC) 730670822 Información oficial sobre el partido 730670822 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 6 - 3 Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 3 - 0 Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El Matrukitos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Roberto Villafuentes es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Matrukitos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Richard Ampofo en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Michał Kurylak va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arkadiusz Tumidajewicz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Matrukitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 99.
  • 108 Minuto 105 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 105, en Hernán Quesada la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Michał Kurylak que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Al minut 110, Matrukitos va aconseguir el 6 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Urzáiz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Liam Henwood va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Dani Vich va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Djamel Hadj Said va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al 71, Michał Kurylak hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dani Vich. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Arkadiusz Tumidajewicz de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Villafuentes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Maccabi di levantar FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Teo Manzanedo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan Orestes Cetuné va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a levantar.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Pigmalion Dellistathis des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.