Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670767

Amistoso (RC) 730670767 Información oficial sobre el partido 730670767 en Hattrick

20.03.2024 10:00:00

steauacs Alineación oficial del equipo 'steauacs' en el partido 0 - 1 OameniiFaraViitor Alineación oficial del equipo 'OameniiFaraViitor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
steauacs Alineación oficial del equipo 'steauacs' en el partido 2 - 0 OameniiFaraViitor Alineación oficial del equipo 'OameniiFaraViitor' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

steauacs

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de steauacs va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bogdan-Gabriel Netcă, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): steauacs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alex Bejenaru en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Chiner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

OameniiFaraViitor

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Horaţiu Creţan de OameniiFaraViitor va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Horaţiu Creţan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marian-Daniel Crăciunel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): OameniiFaraViitor va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marian-Daniel Crăciunel va desviar el xut final de Patrik Kocsis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): OameniiFaraViitor quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Robert Dalby va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Menderes Ertunga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilian Dârmon de OameniiFaraViitor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.