Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670180

Amistoso (Int.) 730670180 Información oficial sobre el partido 730670180 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 4 - 1 AS Pusa Alineación oficial del equipo 'AS Pusa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 4 - 0 AS Pusa Alineación oficial del equipo 'AS Pusa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Buris

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Buris. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Antonio Belardo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Buris va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 Velasco Berciano va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gonzalo Mateos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Buris.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Adán Castellote sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en 朱 (Chu) 康敬 (Kangjing) que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Buris enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El Buris va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gonzalo Mateos la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Gonzalo Mateos de Buris va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Mateos del Buris ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Buris la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Teisius Dauderys de Buris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adán Castellote es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AS Pusa

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Pusa va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Steven Plees va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Indrek Kivimägi de Pusa es va guanyar la targeta groga merescudament.