Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670046

Amistoso (Int., RC) 730670046 Información oficial sobre el partido 730670046 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido 2 - 4 ROAZHON35 Alineación oficial del equipo 'ROAZHON35' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido 3 - 6 ROAZHON35 Alineación oficial del equipo 'ROAZHON35' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Morrazo

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Salva Navarro García va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atletico empatava el partit, 1 a 1, al minut 47.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marc Pedrós ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salva Navarro García va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucien Nègre.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fruela Otero Goyanes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Alejandro Velaz de Cabrera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Ramos en un 1 contra 1 amb el porter Lucien Nègre, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Santiago García Talavera s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Carmelo Fortis de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ROAZHON35

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Muhammad Ammad va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Jean-Thomas Janet va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 70.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Philip Daux sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ovidiu Gavriş que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Ovidiu Gavriş de ROAZHON35 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!