Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669722

Amistoso (Int., RC) 730669722 Información oficial sobre el partido 730669722 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 8 - 0 Gds Team Alineación oficial del equipo 'Gds Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 10 - 0 Gds Team Alineación oficial del equipo 'Gds Team' en el partido
Tiene mala suerte 9.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auryn F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yuriy Osherov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Auryn F.C. es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Nélson Miguel Leite va incrementar l'avantatge de Auryn F.C. amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Yuriy Osherov va augmentar la diferència de Auryn F.C. a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Alfredo Panasiti de Auryn F.C. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Auryn F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Emmerson Shinde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Auryn F.C. va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emmerson Shinde va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Auryn F.C. va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alfredo Panasiti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): El 8 - 0 va pujar al marcador quan Auryn F.C. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfredo Panasiti des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Nélson Miguel Leite, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio De Rossi al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emmerson Shinde va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldric Lorent de Auryn F.C. es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Gds Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Team Janne Piippanen quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Virgilio Tacchino l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Di Gennaro de Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.