Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669558

Amistoso (Int.) 730669558 Información oficial sobre el partido 730669558 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 1 - 6 Stene-Oostende FC Alineación oficial del equipo 'Stene-Oostende FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 0 - 6 Stene-Oostende FC Alineación oficial del equipo 'Stene-Oostende FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Facoquéros Fartusqueros FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Raoul de Jong va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Tomás Cejudo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Valiente Mariscal de Facoquéros es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Stene-Oostende FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Humberto das Neves que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Stene-Oostende agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nikolai Fauske amb mestria.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Stene-Oostende. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Tomás Cejudo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nikolai Fauske de Stene-Oostende l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 34 de partit.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fabio Wienholts va augmentar l'avantatge de Stene-Oostende a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Fabio Wienholts va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Árni Björgvinsson va estar a punt de posar per davant a Stene-Oostende amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfonso Ferrer Albiar va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Louis Fürbringer al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Alfonso Ferrer Albiar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Noel Bordás, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 77 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.