Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669543

Amistoso (Int.) 730669543 Información oficial sobre el partido 730669543 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Bamboo Alineación oficial del equipo 'Bamboo' en el partido 0 - 5 Bridal Mask Alineación oficial del equipo 'Bridal Mask' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bamboo Alineación oficial del equipo 'Bamboo' en el partido 1 - 2 Bridal Mask Alineación oficial del equipo 'Bridal Mask' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bamboo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bamboo, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En José Julio Cordero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Osku Ranni va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Ruiz Cámara.

Bridal Mask

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Florian Morozan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bridal, Gastone Nardini, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Siegfried Ossiander va augmentar l'avantatge de Bridal a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Edgars Drēziņš va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 3 per a Bridal.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bridal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Robert Frommholz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Artem Safronenko, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Robert Frommholz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Ivano Quaresma va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Bridal va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Josef Milde s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Florian Morozan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siegfried Ossiander de Bridal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.