Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669200

Amistoso (Int., RC) 730669200 Información oficial sobre el partido 730669200 en Hattrick

19.03.2024 18:25:00

SSV Radler Langenbreede Alineación oficial del equipo 'SSV Radler Langenbreede' en el partido 1 - 2 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SSV Radler Langenbreede Alineación oficial del equipo 'SSV Radler Langenbreede' en el partido 2 - 0 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSV Radler Langenbreede

Goles Goles

  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Corria el minut 63, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Langenbreede s'avançava en el marcador després que en Stephan Storr xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Fúboltotal

Goles Goles

  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 71 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Fabian Petra marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fúboltotal va ser finalitzada des de l'esquerra per Miguel Pera al minut 81. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fúboltotal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pau Ussía, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Soriano Casla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Seung-Kwan Gang es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.