Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669168

Amistoso (Int., RC) 730669168 Información oficial sobre el partido 730669168 en Hattrick

20.03.2024 13:00:00

Deus ex machine gun Alineación oficial del equipo 'Deus ex machine gun' en el partido 1 - 5 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deus ex machine gun Alineación oficial del equipo 'Deus ex machine gun' en el partido 2 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deus ex machine gun

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors del machine amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 13, deixant Bernt Barckhan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sasan Jalili va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 12. En Bernt Barckhan va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Arvid Ruding va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Serhat Salurbey va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del rosrocknroll. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Casiopeo Moro va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El rosrocknroll va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Genís Torrell rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 24.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Guifré López va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de rosrocknroll va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Badis Chiheb, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jokin Otegi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): rosrocknroll van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Casiopeo Moro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Moralejo de rosrocknroll es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.