Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669092

Amistoso (Int., RC) 730669092 Información oficial sobre el partido 730669092 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

San Giustese F.C. Alineación oficial del equipo 'San Giustese F.C.' en el partido 0 - 2 RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido
0 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
60 % Posesión 45' 40 %
63 % Posesión 90' 37 %
Presionar Nivel de táctica: 7 Táctica Presionar Nivel de táctica: 8
San Giustese F.C. Alineación oficial del equipo 'San Giustese F.C.' en el partido 0 - 2 RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Giustese F.C. Alineación oficial del equipo 'San Giustese F.C.' en el partido 1 - 0 RAFC royal Antwerp Alineación oficial del equipo 'RAFC royal Antwerp' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Giustese F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vincenzo Alessandrini va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Radosław Czernik rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hermann Damsted haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Giustese al minut 81.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Saudy Domínguez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vincenzo Alessandrini havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Giustese Pier Giuseppe Cazzaro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Willem-Jan Lanckmans. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Diomaye Dioukhane va xutar fora per a Giustese, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gabriel Vicol de Giustese va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Lino Schintu de Giustese va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 2.

RAFC royal Antwerp

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Antwerp, Gilmer Steegen, col·locà la pilota just a les mans d'en Lino Schintu. El marcador: 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Matapang Patague va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Èric Puigferrer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Antwerp.