Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730667626

Amistoso (Int.) 730667626 Información oficial sobre el partido 730667626 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido 1 - 1 Oulun Reipas Alineación oficial del equipo 'Oulun Reipas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MojaZopones Alineación oficial del equipo 'MojaZopones' en el partido 2 - 0 Oulun Reipas Alineación oficial del equipo 'Oulun Reipas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MojaZopones

Goles Goles

  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 75. Prokopios Mitakidis, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Walter León van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Aldo Hoenderken a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cucufato Balbás! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Csongor Hajtman va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Edson Bleek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Oulun Reipas

Goles Goles

  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El porter de OuRe va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aldo Hoenderken va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): OuRe van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Luukas Heljo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuliano Raschetti.