Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730667323

Amistoso (Int., RC) 730667323 Información oficial sobre el partido 730667323 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 4 - 2 Pegli c.f.c. Alineación oficial del equipo 'Pegli c.f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 5 - 0 Pegli c.f.c. Alineación oficial del equipo 'Pegli c.f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Wonder, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Fernández de Granada per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Özün Avşar era molt més ràpid que el defensa Gianrico Tozzato. Al minut 57, el jugador de Wonder va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 els aficionats van embogir quan en Ippe Seldenthuis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Wonder.
  • 133 Minuto 98 (Gol por la derecha): Amb 98 minuts jugats, en Raymond Kobani va augmentar l'avantatge de Wonder a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Azabache va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Valerio Missaglia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Azabache va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Wonder per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Luis Fernández de Granada va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Özün Avşar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Valerio Missaglia va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raymond Kobani va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kaleel Al-Sheikh! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Wonder va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raymond Kobani en un 1 contra 1 amb el porter Valerio Missaglia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kaleel Al-Sheikh va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Pegli c.f.c.

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 34 minuts quan Giancarlo Tavan va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Marcin Hyź, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador visitant Sebastiaan Rothengatter va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 64 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Pegli van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Sebastiaan Rothengatter va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giancarlo Tavan de Pegli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.