Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730667118

Amistoso (Int., RC) 730667118 Información oficial sobre el partido 730667118 en Hattrick

20.03.2024 21:30:00

BlueWhite CityBoys Alineación oficial del equipo 'BlueWhite CityBoys' en el partido 1 - 3 FC Witzmanns Alineación oficial del equipo 'FC Witzmanns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BlueWhite CityBoys Alineación oficial del equipo 'BlueWhite CityBoys' en el partido 1 - 3 FC Witzmanns Alineación oficial del equipo 'FC Witzmanns' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlueWhite CityBoys

Goles Goles

  • 125 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Josh Thomas va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 3 al minut 35.
  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de BlueWhite per la dreta va donar com a resultat un gol de Strahinja Orlović al minut 58 que reduïa la distància a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Josh Thomas de BlueWhite va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Witzmanns

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Valentin Wetzhausen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FCW.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Afanasijus Moliūnas va augmentar l'avantatge de FCW a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Bastian Tettnanger va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thashen Dindi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Thashen Dindi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Afanasijus Moliūnas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Ben Geßler quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Thashen Dindi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): Markus-Dimitri Puetzenbacher va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Valentin Wetzhausen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florent Farmsen després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thashen Dindi va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jürgen Bockelberg estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Trevor Lee, als 89 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Markus-Dimitri Puetzenbacher, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCW va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Trevor Lee.