Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730666926

Amistoso (Int., RC) 730666926 Información oficial sobre el partido 730666926 en Hattrick

20.03.2024 20:45:00

FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido 8 - 1 KOM United Alineación oficial del equipo 'KOM United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido 9 - 0 KOM United Alineación oficial del equipo 'KOM United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Furniz

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 16 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Aleš Bartoníček llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FC.Furniz contenien la respiració mentre en Atli Hilmisson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): FC.Furniz va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Binadamu Kavuma, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Skúli Leifsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FC.Furniz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bjarni Einisson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Atli Hilmisson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a FC.Furniz.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hilmar Ingimundarson va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FC.Furniz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hilmar Ingimundarson va posar el 7 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 8 - 1 va pujar al marcador quan FC.Furniz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Augustin 'Suker' Bajza des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hilmar Ingimundarson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Atli Hilmisson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

KOM United

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Giuseppe Mignini arribés a peus de Cadfael Lake, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a United el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Okeaya Godson de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cadfael Lake de United es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.