Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730665004

Amistoso (Int.) 730665004 Información oficial sobre el partido 730665004 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 0 - 8 Smurfs United FC Alineación oficial del equipo 'Smurfs United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 0 - 9 Smurfs United FC Alineación oficial del equipo 'Smurfs United FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mahou-boys

Smurfs United FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Viktor Rolfes va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Johannes Bombores va augmentar l'avantatge de SUFC a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ferdinand Jausovec de SUFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Viktor Rolfes, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Philipp Christoph Baumhauer de SUFC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Philipp Christoph Baumhauer va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a SUFC.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a SUFC l'avantatge per 0 - 7. Roman Busnelli en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, SUFC va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Anton Flachsströße.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): SUFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Johannes Bombores va quedar-se sol davant el porter Angelo Giorgio Lasciato, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 13 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Viktor Rolfes al minut 13.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Philipp Christoph Baumhauer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lothar Staier, als 50 minuts, va fallar per ben poc.