Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730664635

Amistoso (Int.) 730664635 Información oficial sobre el partido 730664635 en Hattrick

20.03.2024 10:45:00

FC Savosa-Massagno Alineación oficial del equipo 'FC Savosa-Massagno' en el partido 3 - 3 HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Savosa-Massagno Alineación oficial del equipo 'FC Savosa-Massagno' en el partido 4 - 1 HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Savosa-Massagno

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Timm Kuderna igualava per Savosa-Massagno en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Odoacre Manicardi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Savosa-Massagno.
  • 190 Minuto 78 (Gol de falta): Al 78 minuts, El Savosa-Massagno va fer el 3-3. En Hyungnim Jeon va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Savosa-Massagno sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joshua Reitze, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Herbert Meiser va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

HERMES TRAINERS

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Airam Carondelet que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): TRAINERS va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Vilen Primakov va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Èric Vilahur va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Martín Néstor Marcucci, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TRAINERS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): TRAINERS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raimon Martín va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Martín Néstor Marcucci va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elvezio Mariotti va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Èric Vilahur de TRAINERS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.