Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730663105

Amistoso 730663105 Información oficial sobre el partido 730663105 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 5 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 7 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
Tiene mala suerte 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Laércio Rodriguez va donar a Naranjitos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Abel Badia de Naranjitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Naranjitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abel Badia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Als 80 minuts, Radu Filimon va ampliar l'avantatge de Naranjitos amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Laércio Rodriguez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Naranjitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Jean Jansson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Davis Andor de Naranjitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Olimpic de Burdeos