Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730661180

Amistoso (RC) 730661180 Información oficial sobre el partido 730661180 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido 1 - 2 El Txapuzon Alineación oficial del equipo 'El Txapuzon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido 2 - 2 El Txapuzon Alineación oficial del equipo 'El Txapuzon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalan Cockney Boys

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Francesc Pepió la va rematar Virgílio Santa Cruz amb una magnífica volea que va fer pujar per a Catalan el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Alberto Iruin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Henrico Brandis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cedric Schönle de Catalan es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piatrok Ruhau de Catalan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Piatrok Ruhau de Catalan anava molt fort i col·locat però Christian Plesse no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ignacy Gatulak, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Christian Plesse va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Catalan i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Catalan Virgílio Santa Cruz va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Catalan, Henrico Brandis, col·locà la pilota just a les mans d'en Christian Plesse. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Catalan Cedric Schönle, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Christian Plesse. El marcador continuava 1 - 1.

El Txapuzon

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Txapuzon agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ananda Daggubati amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Pablo Descall, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Jaime Baquio va estar a punt de posar per davant a Txapuzon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lorenz Krankl va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Txapuzon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lorenz Krankl va desviar el xut final de Luis Javier Lazcano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Ananda Daggubati va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lorenz Krankl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pablo Descall de Txapuzon va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jaime Baquio xutant per a Txapuzon va fer anar la pilota just on la volia, però Lorenz Krankl, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Luis Silos de Txapuzon va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Erminio Simonti va xutar fora per a Txapuzon, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Txapuzon Rafael Doriga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lorenz Krankl es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.