Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730661123

Amistoso (RC) 730661123 Información oficial sobre el partido 730661123 en Hattrick

19.03.2024 19:10:00

Vagabondi del Dharma . Alineación oficial del equipo 'Vagabondi del Dharma .' en el partido 2 - 5 NECROMONGHER Alineación oficial del equipo 'NECROMONGHER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Vagabondi del Dharma . Alineación oficial del equipo 'Vagabondi del Dharma .' en el partido 6 - 6 NECROMONGHER Alineación oficial del equipo 'NECROMONGHER' en el partido
Es un cenizo 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vagabondi del Dharma .

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Vagabondi, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Costante Delucce per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NECROMONGHER. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Costante Delucce la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vagabondi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NECROMONGHER. La jugada d'estratègia del Vagabondi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Melone va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carlo Maurizio Marrone. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

NECROMONGHER

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 40, el jugador visitant Sinesio Cajete va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Rami Ahanen, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 60.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Quirino Carulli va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, NECROMONGHER va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gabriele Calabrò.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 赵 (Zhao) 傲良 (Aoliang) va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 36 (Ocasión de falta): Sinesio Cajete va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 36.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Gaspare Cristante de NECROMONGHER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriele Calabrò de NECROMONGHER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.