Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730660785

Amistoso 730660785 Información oficial sobre el partido 730660785 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Kibas FC Alineación oficial del equipo 'Kibas FC' en el partido 2 - 4 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Kibas FC Alineación oficial del equipo 'Kibas FC' en el partido 2 - 6 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kibas FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Masum Kulga de Kibas empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pedro Aizpuru, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Kibas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fausto Álvarez de Miranda va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Māris Celmiņš es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Juan Dioayuda va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Briviesca va ser finalitzada des de l'esquerra per Māris Celmiņš al minut 67. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marcus Zipf va augmentar l'avantatge de Briviesca a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Albert Viñas va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Nolan Pelton que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daniel Svensson es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Dioayuda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Māris Celmiņš de Briviesca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Ghergar de Briviesca es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Ghergar de Briviesca va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".