Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730660339

Amistoso (Int.) 730660339 Información oficial sobre el partido 730660339 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 2 - 2 Xavi United Alineación oficial del equipo 'Xavi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 2 - 0 Xavi United Alineación oficial del equipo 'Xavi United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIS F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Eduardo Viurra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. F.C. empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Facundo Balay facilitava les coses al F.C. amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gianni Tomassoni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pau Liern va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lwin Ko Chit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ángel Robles de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Xavi United

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Quan passaven 10 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del United. En Jan-Arie Poortman va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de United eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 70, Set Cederbratt va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Carl Kearns va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gary Arnold, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.