Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730660145

Amistoso (Int.) 730660145 Información oficial sobre el partido 730660145 en Hattrick

19.03.2024 20:20:00

Red Admirals Alineación oficial del equipo 'Red Admirals' en el partido 3 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Admirals Alineación oficial del equipo 'Red Admirals' en el partido 1 - 1 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,1 % 33,7 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Admirals

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zacharias Sadler de Admirals va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Recios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carmelo Verganzo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Admirals es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 68.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Barnaba Udda va anar directament als peus de Arnaud Dubois que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Admirals sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arthur Gaster, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, Zacharias Sadler gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfonso Villa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Zacharias Sadler estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Admirals va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zacharias Sadler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Kaj van Gaal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Admirals van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Zacharias Sadler des de l'esquerra va sortir desviat.

Los Recios de Gonzus

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaco van Voorthuizen de Recios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.