Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659941

Amistoso (Int.) 730659941 Información oficial sobre el partido 730659941 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido 1 - 0 Corinthians Club Faria Ponta Delgada Alineación oficial del equipo 'Corinthians Club Faria Ponta Delgada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido 3 - 1 Corinthians Club Faria Ponta Delgada Alineación oficial del equipo 'Corinthians Club Faria Ponta Delgada' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Breo

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Breo s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Carlos Bertran per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Breo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Joan Francesc Texidor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Rainer Tomaszewski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Breo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Avel·lí Gayà, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cătălin Secui de Breo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Francesc Texidor de Breo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Silvio Moncayo de Breo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Corinthians Club Faria Ponta Delgada

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Pontus Lohvansuu, al minut 71 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nolan Ljubić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nolan Ljubić es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.