Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659771

Amistoso (Int., RC) 730659771 Información oficial sobre el partido 730659771 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 4 - 0 Wierum UTD Alineación oficial del equipo 'Wierum UTD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 6 - 0 Wierum UTD Alineación oficial del equipo 'Wierum UTD' en el partido
Tiene mala suerte 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sólo se vive una vez

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jarosław Piechowski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vividores es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Virbian Djojoseparto de Vividores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Andrei Rizu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 70, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Vividores, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vividores van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Massimo Gandolfo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jindřich Vaněk haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vividores al minut 25.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Joan Anton Marquès es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Andrei Rizu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Atxiti Lerrutz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andrei Rizu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Wierum UTD