Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659387

Amistoso (Int., RC) 730659387 Información oficial sobre el partido 730659387 en Hattrick

20.03.2024 22:25:00

PioPio Alineación oficial del equipo 'PioPio' en el partido 0 - 5 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PioPio Alineación oficial del equipo 'PioPio' en el partido 0 - 2 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PioPio

Zaragoza Dragons

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Zaragoza va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Agustín Suelves va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, un xut de Agustín Suelves des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Agustín Suelves, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kevin Hendrix no va poder aturar Agustín Suelves de Zaragoza, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 19 el 0 - 4.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Dionisio Aldana va augmentar l'avantatge de Zaragoza a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Iñaki Campezo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 9, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Adrián Moise va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Peláez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Kornelis Walenkamp va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrián Moise, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Martín Lozano Hernando després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kornelis Walenkamp va poder desviar-lo a córner.