Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659213

Amistoso (Int.) 730659213 Información oficial sobre el partido 730659213 en Hattrick

20.03.2024 20:15:00

Cork Celtic. Alineación oficial del equipo 'Cork Celtic.' en el partido 2 - 0 Chakales Kya XX Alineación oficial del equipo 'Chakales Kya XX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Cork Celtic. Alineación oficial del equipo 'Cork Celtic.' en el partido 8 - 0 Chakales Kya XX Alineación oficial del equipo 'Chakales Kya XX' en el partido
Está más tieso que su rival 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cork Celtic.

Goles Goles

  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giancarlo Losasso es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andy García estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Steve Whelan, als 3 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steve Whelan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alastar Laroche va rematar alt.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Kyle Lau gairebé va marcar per a Celtic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dalilo Sio al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Steve Whelan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Steve Whelan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Chakales Kya XX

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Erick López després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Celtic Catê Cotegipe, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Chakales la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Vicente Arocena Morales va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.