Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659158

Amistoso (Int., RC) 730659158 Información oficial sobre el partido 730659158 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido 1 - 0 FC.Monopoli Alineación oficial del equipo 'FC.Monopoli' en el partido
1 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
1 / 5 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
61 % Posesión 45' 39 %
63 % Posesión 90' 37 %
Normal Táctica Jugar creativamente
Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido 1 - 0 FC.Monopoli Alineación oficial del equipo 'FC.Monopoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fundación Tony Manero Alineación oficial del equipo 'Fundación Tony Manero' en el partido 5 - 0 FC.Monopoli Alineación oficial del equipo 'FC.Monopoli' en el partido
Es un cenizo 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fundación Tony Manero

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marcos Solano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fundación es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oliver Barriga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Marcos Solano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Theodolf Kutter va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Velasco Madrón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Alejandro Palacio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Theodolf Kutter va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oliver Barriga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alejandro Palacio de Fundación va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC.Monopoli

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fynn Kublar va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thönis Willibald, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andi Meckel de Mono amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fredemar Steinhäuser de Mono va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andi Meckel va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Mono va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.