Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659121

Amistoso (Int.) 730659121 Información oficial sobre el partido 730659121 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido 0 - 2 Berten United Alineación oficial del equipo 'Berten United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido 0 - 1 Berten United Alineación oficial del equipo 'Berten United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Tortell

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tortell va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iñaki Iñiguez Lafuente, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Bastida Freijedo de Tortell es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Berten United

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kamiel Dufaux que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Berten.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Faes Baetens conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-2

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Claude Van Cleemputte va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Yordan Stefanov. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Claude Van Cleemputte després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Torres va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Modeste De Durpel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.