Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730658928

Amistoso (Int., RC) 730658928 Información oficial sobre el partido 730658928 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido 3 - 0 SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido 3 - 0 SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Céltic de Marcdos

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Marcdos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Xuan Montiel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Reyes Simón, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Marcdos.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Marcdos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Ortiz Avilés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Reyes Simón de Marcdos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, Itsusko Torrezabal gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 290 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Sebastián Gámez va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Iván Díaz de Garato gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yiorgos Katselis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ortiz Avilés de Marcdos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SpVgg Eichhörnchen & Erdmännchen