Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730658469

Amistoso (Int., RC) 730658469 Información oficial sobre el partido 730658469 en Hattrick

20.03.2024 16:30:00

Forest Fox Alineación oficial del equipo 'Forest Fox' en el partido 2 - 0 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forest Fox Alineación oficial del equipo 'Forest Fox' en el partido 1 - 1 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,0 % 17,5 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forest Fox

Goles Goles

  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 14 en Gerner Klein va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Claus Hjortnæs podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Forest eren letals, i Nikolai Hestehauge va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Forest, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Noah Willatzen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bitchiko Shinjiashvili al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan André Eskildsen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Noah Willatzen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bitchiko Shinjiashvili va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Claus Hjortnæs va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Krzysztof Tenerowicz per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bitchiko Shinjiashvili va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolai Hestehauge de Forest es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Ezekiel Maluti de Forest va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Villahoz de Forest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Missdirecteam

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francesc Manel Rué va enviar un xut des de 40 metres al minut 82, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 260 Minuto 85 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Martín Verdugo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.