Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730658258

Amistoso (Int.) 730658258 Información oficial sobre el partido 730658258 en Hattrick

20.03.2024 17:20:00

TeamHuissen Alineación oficial del equipo 'TeamHuissen' en el partido 0 - 2 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TeamHuissen Alineación oficial del equipo 'TeamHuissen' en el partido 1 - 4 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeamHuissen

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 85. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Juan Pablo Patronelli la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristian Nummerdor de Huissen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pabluck cf

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Josep Antoni Miarons va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Diego Piñeiro va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Villazán la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Pabluck van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Miquel Debat va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Diego Piñeiro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pabluck va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre-Alain Minot de Pabluck va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.