Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730657907

Amistoso (Int., RC) 730657907 Información oficial sobre el partido 730657907 en Hattrick

20.03.2024 10:50:00

FC Glarus GL Alineación oficial del equipo 'FC Glarus GL' en el partido 7 - 0 Atomkakas Alineación oficial del equipo 'Atomkakas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Glarus GL Alineación oficial del equipo 'FC Glarus GL' en el partido 7 - 0 Atomkakas Alineación oficial del equipo 'Atomkakas' en el partido
Tiene un resultado normal 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Glarus GL

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aronne Ferrante de Glarus aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Glarus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alcibiade Della Paolera va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aronne Ferrante es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Als 65 minuts, Aronne Ferrante va ampliar l'avantatge de Glarus amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Glarus va aconseguir el 5 - 0 quan Lio Schumacher va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Glarus va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pierre-Jean Fabien, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joshua Küttel va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Glarus ho intentava per la dreta per mitjà de Lio Schumacher, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emanuel Wegmann.

Atomkakas

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Erik Szűcs va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Vince Winch, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.