Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730656686

Copa 730656686 Información oficial sobre el partido 730656686 en Hattrick

21.03.2024 02:15:00

CUCA JUNIORS DE ANDINO Alineación oficial del equipo 'CUCA JUNIORS DE ANDINO' en el partido 4 - 1 Fue parte de la estrategia Alineación oficial del equipo 'Fue parte de la estrategia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CUCA JUNIORS DE ANDINO Alineación oficial del equipo 'CUCA JUNIORS DE ANDINO' en el partido 4 - 0 Fue parte de la estrategia Alineación oficial del equipo 'Fue parte de la estrategia' en el partido
Tiene un resultado normal 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCA JUNIORS DE ANDINO

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): CUCA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Jorge Croy va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CUCA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Bonifazi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Andrikos Michail va augmentar l'avantatge de CUCA a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): CUCA va augmentar la diferència quan Jānis Kalniņš no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Øivind Skorstad va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Alberto Bonifazi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricardo Tolley va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Andrikos Michail es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jorge Croy, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Fue parte de la estrategia

Goles Goles

  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 62, en Carlitos Torres del estrategia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Joan Herranz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): estrategia van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Tor Sveum no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.