Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730656198

Copa 730656198 Información oficial sobre el partido 730656198 en Hattrick

21.03.2024 01:30:00

Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido 1 - 5 Liatris Lightning Alineación oficial del equipo 'Liatris Lightning ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido 1 - 3 Liatris Lightning Alineación oficial del equipo 'Liatris Lightning ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tybee Beach Glory

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Nicholas Donaldson es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Thomas Popov de TBG va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.

Liatris Lightning

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Lightning agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tiziano Speciale amb mestria.
  • 184 Minuto 9 (Gol de penalti): Passaven 9 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Wallace Dodson va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Cody Vaughn va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Colton McNamee entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lightning, un peu providencial d'en Tiziano Speciale va situar el 1-4 al panell digital.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Wallace Dodson va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 5 per a Lightning. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Javier Corona va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Lightning quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Benji Savage va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cody Vaughn després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Velardo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Corona es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, José Guadalupe Espino de Lightning va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.