Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730654475

Amistoso 730654475 Información oficial sobre el partido 730654475 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Baros C.F Alineación oficial del equipo 'Baros C.F' en el partido 0 - 2 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Baros C.F Alineación oficial del equipo 'Baros C.F' en el partido 0 - 5 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baros C.F

MAC Undercity

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): En Fabrizio Miggiano va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 7. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Manuel Borruey va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fabrizio Miggiano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fabrizio Miggiano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Borruey va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Umberto Cruciani va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gonzalo Liébana, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 290 Minuto 68 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Renato Leitao era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 68. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Undercity a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Renato Leitao va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.