Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730647078

Amistoso (RC) 730647078 Información oficial sobre el partido 730647078 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Izarrak Alineación oficial del equipo 'Izarrak' en el partido 1 - 2 F.C Guardia de Noguera Alineación oficial del equipo 'F.C Guardia de Noguera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Izarrak Alineación oficial del equipo 'Izarrak' en el partido 5 - 1 F.C Guardia de Noguera Alineación oficial del equipo 'F.C Guardia de Noguera' en el partido
Es un cenizo 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izarrak

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Efraín Piña facilitava les coses al IZR amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Oskar van der Hoeve va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de IZR.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pol Orriols va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de IZR se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Silbestre Ezkurra hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de IZR la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Darrion Harvey va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Oskar van der Hoeve va estar a punt d'empatar per a IZR quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dani Masaló va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): IZR enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Marsán.

F.C Guardia de Noguera

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Insiodo quedar desmarcat i marcar per a FCGDN al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ignacio Barreto que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): FCGDN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Róbert Keresztesi va desviar el xut final de Benet Vilella després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): FCGDN quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tonček Krasnik va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Carrillo es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.