Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730645748

Amistoso 730645748 Información oficial sobre el partido 730645748 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

FC Kalambrazo Alineación oficial del equipo 'FC Kalambrazo' en el partido 1 - 3 Drac Sangrila FC Alineación oficial del equipo 'Drac Sangrila FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Kalambrazo Alineación oficial del equipo 'FC Kalambrazo' en el partido 1 - 2 Drac Sangrila FC Alineación oficial del equipo 'Drac Sangrila FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,1 % 44,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kalambrazo

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 25, indicava inequívocament que en Marvin Heuchelheim va saber trobar la xarxa rival. Kalambrazo desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Kalambrazo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Ram Abramof va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Kalambrazo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ram Abramof en un 1 contra 1 amb el porter Josiah John, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Drac Sangrila FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Apollonas Mpriolas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tommaso Savio la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Apollonas Mpriolas va pentinar un córner cap al segon pal que Andrzej Kargol va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Moise Dărămuş va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 3 per a Sangrila.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Sangrila va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Apollonas Mpriolas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Coen Wybaillie per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Moise Dărămuş, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Tommaso Savio de Sangrila, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Coen Wybaillie, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Coen Wybaillie va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrzej Kargol de Sangrila va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Antonio Roccetti de Sangrila va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.