Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730645681

Amistoso (RC) 730645681 Información oficial sobre el partido 730645681 en Hattrick

20.03.2024 10:00:00

Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido 2 - 1 Vorbaretii Buclucasi FC Alineación oficial del equipo 'Vorbaretii Buclucasi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido 2 - 0 Vorbaretii Buclucasi FC Alineación oficial del equipo 'Vorbaretii Buclucasi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Barza Glaze

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): En 崔 (Cui) 添强 (Tianqiang) és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Lilian Collet perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 137 Minuto 101 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gaspar Lopes Batista va anar a parar al cap de Ioan Rachieru que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Barza el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Barza va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Òscar Senabra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): En Gaspar Lopes Batista, al minut 75 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Mircea Chiriloaie el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Barza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andriamirado Rakotomahatratra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ionuţ Rânjea.

Vorbaretii Buclucasi FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Vorbaretii va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Radu Mladin rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Vorbaretii van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Radu Mladin des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Radu Mladin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vorbaretii va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Radu Mladin va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 95 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vorbaretii va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonard Grigoriu, però el porter rival va fer una gran aturada.