Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643761

Amistoso 730643761 Información oficial sobre el partido 730643761 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Valkyria Alineación oficial del equipo 'Valkyria' en el partido 4 - 1 Furonazo FC Alineación oficial del equipo 'Furonazo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Valkyria Alineación oficial del equipo 'Valkyria' en el partido 6 - 0 Furonazo FC Alineación oficial del equipo 'Furonazo FC' en el partido
Tiene mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valkyria

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Valkyria s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Eloy Iraola per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Valkyria va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kerman Bidazabal des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valkyria va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Félix Valmayor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Kerman Bidazabal va incrementar l'avantatge de Valkyria amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kerman Bidazabal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kerman Bidazabal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Félix Valmayor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Mylan Maelfeyt va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Abdelhannane Jomani de Valkyria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Furonazo FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): El contraatac de Furonazo va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Yohan Wijer va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Furonazo va estar a punt d'empatar al 20 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Yohan Wijer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Castellbisbal es va comportar com un juvenil al minut 53 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jovan Grčić, el jugador de Furonazo va ser expulsat al minut 54.