Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643638

Amistoso 730643638 Información oficial sobre el partido 730643638 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido 0 - 4 Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido 0 - 2 Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weeh tío m enamorao

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Salabert de enamorao amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Guerreros Astures

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de David Laurnagaray que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Paco Ventura Rodríguez va anar directament als peus de David Laurnagaray que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Guerreros va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fabián Palacios.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Fabrici Cahors va augmentar l'avantatge de Guerreros a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, David Laurnagaray quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Pastor Lóstrego va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Juan Ignacio Ventura Rodríguez de Guerreros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Alberto Velasco Mendoza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guerreros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 288 Minuto 77 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Guerreros, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 77 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Laurnagaray de Guerreros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.