Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.MONSTER (309234) - Real Vértigo (798603) » 730643459: T75/R7

Copa 730643459 Información oficial sobre el partido 730643459 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

U.D.MONSTER Alineación oficial del equipo 'U.D.MONSTER' en el partido 2 - 1 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.D.MONSTER Alineación oficial del equipo 'U.D.MONSTER' en el partido 3 - 4 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.MONSTER

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Omri Batzraoui va donar a U.D.MONSTER un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): U.D.MONSTER, atacant per l'esquerra al minut 63, va aprofitar el magnífic llançament de Alfonso Revuelta per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Omri Batzraoui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Gigio Fossanova quasi dona a U.D.MONSTER l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roger Pericàs va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martí Boquera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Vértigo

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Willy Ruiz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Trio Ihsan va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Zbigniew Kanownik. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Luis Miranda va estar a punt de posar per davant a Vértigo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vladimir Shvachko va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 49, quan en Willy Ruiz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Pasqualini de Vértigo es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.