Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tikitaca (995784) - Gat Cendrer F.C (490054) » 730643450: T75/R7

Copa 730643450 Información oficial sobre el partido 730643450 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido 2 - 4 Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido 1 - 1 Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tikitaca

Goles Goles

  • 104 Minuto 16 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Tilman Brenninger va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a tikitaca: 1 a 2 al minut 16.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): tikitaca va reduir el marcador al minut 86 a 2 - 4 quan Alonso Sastrón va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de tikitaca van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 76 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Youssouf Abaghrir, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Eugen Sörensson va marxar de Celino Cros en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de tikitaca van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Vlad Tocilă hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Konstantin Kray. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Gat Cendrer F.C

Goles Goles

  • 187 Minuto 2 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Cendrer FC volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 2 van aconseguir marcar quan en Piotr Kukowski va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 184 Minuto 14 (Gol de penalti): Al minut 14 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cendrer FC, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Piotr Kukowski va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cendrer FC per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 24. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Piotr Kukowski. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raúl Matapozuelos sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 84 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Youssouf Abaghrir haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cendrer FC al minut 65.