Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643374

Copa 730643374 Información oficial sobre el partido 730643374 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Gaditanissima CF Alineación oficial del equipo 'Gaditanissima CF' en el partido 3 - 4 Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 1 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 2
4 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
57 % Posesión 90' 43 %
Contraataques Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11
Gaditanissima CF Alineación oficial del equipo 'Gaditanissima CF' en el partido 3 - 4 Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gaditanissima CF Alineación oficial del equipo 'Gaditanissima CF' en el partido 2 - 0 Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaditanissima CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gaditanissima va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jordi Serrano, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavier Llirinós es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aurel Ţânţu.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Seran Cazo de Gaditanissima va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90 de partit, Aurel Ţânţu de Gaditanissima va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Javier Goroneta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Gaditanissima, Seran Cazo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Aridani Maestre Lobo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Gaditanissima.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Paco Pérez Alonso de Gaditanissima va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gaditanissima Ramón Pinedo Acevedo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tiberio Moya. El marcador continuava 3 - 3.

Zoniel C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Charlélie Béry va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Vince Hondecoeter va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zoniel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcus Maria Traunstein, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ognjen Babić de Zoniel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aadil Abdou de Zoniel es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tiberio Moya de Zoniel anava molt fort i col·locat però Gabriel Cararach no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Marcus Maria Traunstein de Zoniel, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gabriel Cararach en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Zoniel Vinzenz Eberharter no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriel Cararach es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Zoniel, Valdis Jansons, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Egon Marlow va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.